De Boerderij

We zijn een werk-leerbedrijf waar cliënten en stagiaires zich kunnen ontwikkelen binnen de veelzijdigheid in het werken op een boerderij. Iemand die graag buiten werkt en affiniteit heeft met dieren is op De Boerderij helemaal op zijn of haar plaats. We verzorgen de dieren, onderhouden de (moes)tuin, kloven hout en maken plantenbakken en meubels van steiger- en Douglas hout. Natuurlijk zijn er ook werkzaamheden van huishoudelijke aard, zoals schoonmaken, boodschappen doen en het verzorgen van de lunch.

In 't Koffiehuys serveren wij wandelaars, bijvoorbeeld van het Klompenpad, een kopje koffie of thee met wat lekkers. Ook zorgen wij ervoor dat onze gasten die overnachten in een van de trekkershutten op ons erf een fijn verblijf hebben. Veelzijdigheid is troef: de capaciteiten van onze cliënten en stagiaries komen hier goed tot hun recht.

Graag benutten we de rust en ruimte rondom de boerderij. Voor ouderen die zich prettig voelen in onze landelijke omgeving verzorgen wij belevingsgerichte zorg en dagbesteding. In de sfeer van het plattenland bieden wij activiteiten passend bij hun belevingswereld. Sfeer, gezelligheid en professionalitieit staan centraal.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 16.00 uur.