Fruit plukken - Actueel

01-08-2019

Aan de Holtweg 25, vlak buiten Wilp (Gemeente Voorst) ligt een van onze zorgboerderijen: De Nieuwe Loine. Op een terrein van 1.7 hectare ondersteunen wij hier onze cliënten in het wonen en werken. Samen verzorgen wij onze dieren, we verschonen de hokken, maaien het gras en doen alles wat nodig is in en om onze boerderij.

Onze boomgaard en moestuin

Op ons erf hebben we een boomgaard en moestuin waar we veel vruchten van krijgen. Dit verwerken we op ons eigen erf in de heerlijkste producten. Onder de naam Stoere Streken verkopen wij deze seizoensproducten bij bakker Gerrits in Wilp, Welkoop in Twello en natuurlijk aan de weg bij onze boerderij.

Kom zelf plukken!

In de zomer hebben we een overvloed aan pruimen, appels, frambozen, bramen en bessen. Kom naar onze Boomgaarddagen en pluk hier zelf de vruchten. We trakteren je dan ook op een kopje koffie, thee of fris. Je bent van harte welkom op de vrijdagen: 16, 23 augustus en 6 september 2019 tussen 13:00 uur en 15:00 uur. Maak even een afspraak zodat we op je kunnen rekenen via: Bas.Swennenhuis@de-passerel.nl. Wij vragen een kleine bijdrage voor het fruit: een zak met boomfruit kost € 2,00, een bakje met zacht fruit uit de moestuin kost € 2,50.

« terug