Feest: 20 jaar! - Actueel

17-09-2019

Dit jaar vieren we ons 20-jarig bestaan als De Passerel. Tijdens onze feestweek, van 23 t/m 29 september, vieren we dit met onze medewerkers, cliënten, hun familie en vrijwilligers. Er zijn volop plannen gemaakt door de teams om in die week een of meer feestelijke activiteiten te organiseren. Er zijn zangers, een clown, een matrozenkoor en DJ’s uitgenodigd. Er wordt samen heerlijk gegeten (barbecue, patatkraam en Chinees). Er zijn teams die een uitje organiseren zoals naar de Apenheul of een rondvaart in Giethoorn en er worden feestenveloppen met tegoedbonnen uitgedeeld. Per team passend voor onze cliënten zodat het voor iedereen een feestelijke dag en/of week is.

Op zaterdag 28 september rijden de bussen voor de Tour de Passerel hun routes in Epe, Apeldoorn en Voorst. In totaal hebben zich zo'n 60 deelnemers (cliënten en hun naasten) aangemeld voor de verschillende routes langs onze locaties. We verheugen ons enorm op deze dag waarbij verbinding in de regio letterlijk en figuurlijk centraal zal staan.

Bekijk ook onze film die we dit voorjaar maakten om tijdens de eerste viering in juni met onze medewerkers, vrijwilligers en stagiaires te bekijken. Bekijk het verhaal van Celine en haar moeder, Yvette en haar moeder en collega's Bert en Han over hun verbinding met De Passerel.

« terug