De Buurtwinkel Oene sluit - Actueel

16-12-2019

Het idee voor De Buurtwinkel Oene in 2012 was een toegankelijke winkel waar cliënten grotendeels zelfstandig kunnen werken. Een grote toeloop van klanten zou de interactie mogelijk maken. Voor de cliënten betekende dit nog meer zelf doen dan bij De Buurtwinkel Epe, om uiteindelijk hun werkervaring te gebruiken om bij een regulier bedrijf een baan te vinden.

Sluiting

Helaas is het niet gelukt om de oorspronkelijke plannen te verwezenlijken. Onze cliënten bleken toch meer begeleiding nodig te hebben dan gedacht, ook bleef de gehoopte toeloop van klanten uit. Na een periode waarin we verschillende mogelijkheden onderzocht hebben, als tussenstap zijn bijvoorbeeld de openingstijden aangepast, is toch besloten dat De Buurtwinkel Oene per 24 december 2019 haar deuren sluit. De sluiting betekent niet dat er geen werk meer is voor onze cliënten. Zij krijgen in eerste instantie als basis-werkplek De Buurtwinkel Epe.

We bedanken al onze klanten en iedereen met wie we samenwerken in Oene, we hebben er immers ook onze woonvorm de Keizershof en De Boerderij, hartelijk voor het fijne contact!

Lees nog meer over de sluiting in dit artikel van de Stentor.

« terug