Coronavirus update 30-03-2020 - Actueel

30-03-2020

Samen maken wij ongekende tijden mee waarin maatregelen worden genomen die zeer ingrijpend zijn voor onze clienten en hun ouders/verwanten. Wij staan er dagelijks bij stil in welke moeilijke situatie zij zich kunnen bevinden.Ook voor onze medewerkers zijn dit lastige tijden waarin een beroep wordt gedaan op hun flexibiliteit en creativiteit. Het is bijzonder om te zien dat zij, zoals altijd, met veel passie en inzet hun werk blijven doen.

Onze werkwijze in deze crisis

Wij doen ons uiterste best om deze crisis in goede banen te leiden. Hiervoor gebeurt er veel achter de schermen. Zo werken we met een intern crisisteam dat 24 uur per dag beschikbaar is. Ook hebben we een matchteam ingesteld dat dagelijks de inzet van medewerkers regelt voor dagbesteding op de woonlocaties en daar waar knelpunten in de reguliere bezetting ontstaan. Onze leidinggevenden van de teams zijn het aanspreekpunt voor de medewerkers over allerhande vragen, de communicatielijnen zijn kort. Zij houden vinger aan de pols door de situatie op de locaties en voor de ambulante begeleiding te blijven volgen.

We hebben contact met alle relevante instanties en houden de informatie vanuit o.a. de GGD, RIVM, VGN, ROAZ nauwgezet in de gaten en anticiperen hierop. We communiceren bijna dagelijks via e-mail naar onze medewerkers. 

Vanzelfsprekend houden we ook de ouders/verwanten van onze clienten op de hoogte. De brieven die wij vandaag en op 24, 20 en 16 maart voor hen hebben opgesteld kunt u via onderstaande links lezen.

Lees hier onze brieven aan ouders en verwanten met betrekking tot het coronavirus:

Brief ouders en verwanten 30 maart 2020 (pdf)

Brief ouders en verwanten 24 maart 2020 (pdf)

Brief ouders en verwanten 20 maart 2020 (pdf)

Brief ouders en verwanten 16 maart 2020 (pdf)

 

 

« terug