Coronavirus update 16-06-2020 - Actueel

16-06-2020

Vandaag evalueerden wij onze huidige bezoekregeling, we kunnen concluderen dat we deze op een aantal punten aan willen passen. Ons voorstel hiervoor ligt bij onze centrale cliëntenraad (CCR) met het verzoek om hier advies over te geven. We verwachten dit advies, komende donderdag 18 juni, te ontvangen. Hierna leest u hier meer over in dit menu. 

Vanaf 2 juni zijn onze dagbestedingslocaties weer (gedeeltelijk) open. De ruimtes binnen de dagbestedingslocaties zijn ingericht aan de hand van de geldende maatregelen en wij zijn blij u te kunnen melden dat dit tot nu toe soepel is verlopen. De afspraken met onze vervoerder kunnen goed nageleefd worden. Het is en blijft voorlopig een andere situatie dan we gewend zijn maar toch is het heel fijn om elkaar ook hier weer te kunnen ontmoeten. Ook de activiteiten binnen de Ontmoetingsplekken zijn inmiddels weer gestart.

Zowel dagbesteding als vervoer blijven onze aandacht houden. Vanaf 1 juli is het de bedoeling dat alle cliënten van onze dagbestedingslocaties weer een vorm van dagbesteding aangeboden krijgen. Dit kan ook in de thuissituatie zijn. Op dit moment zijn we aan het inventariseren voor wie dit nog niet het geval is en hoe we daar dan alsnog vorm aan kunnen geven.

Brieven
Lees hieronder onze brieven aan ouders en verwanten met betrekking tot het coronavirus van de maanden juni en mei. De brieven van de maanden april en maart vindt u terug in de update van 3 juni. De brief van vandaag, 16 juni, kunt u via de eerste link lezen.

Brief ouders en verwanten 16 juni (pdf)

Brief ouders en verwanten 5 juni 2020 (pdf)

Brief ouders en verwanten 2 juni 2020 (pdf)

Brief ouders en verwanten 27 mei 2020 (pdf)

Brief ouders en verwanten 25 mei 2020 (pdf)

Brief ouders en verwanten 20 mei 2020 (pdf)

Brief ouders en verwanten 14 mei 2020 (pdf)

Brief ouders en verwanten 7 mei 2020 (pdf)

 

« terug