Coronavirus update 23-10-2020 - Actueel

23-10-2020

Het RIVM heeft een advies uitgebracht over het preventief gebruik van medische mondkapjes in de gehandicaptenzorg. Op basis hiervan hebben wij een richtlijn gemaakt voor de gehele organisatie. Dit is een uitbreiding van de eerdere richtlijn die alleen over onze kwetsbare cliënten gaat. De richtlijn is bijgevoegd bij de brief aan ouders en verwanten onderaan dit menu.

Op 8 oktober hebben wij u geïnformeerd over dat alle medewerkers die cliënten hebben begeleid tussen 1 maart en 1 september de zorgbonus krijgen. Dit was gebaseerd op het afwegingskader van de VGN. Op basis van voortschrijdend inzicht hebben we besloten dat alle medewerkers binnen de Passerel die in deze periode hebben gewerkt in aanmerking komen voor de zorgbonus, de medewerkers in de zorg én in de ondersteuning. Iedereen heeft namelijk op zijn/haar manier eraan bijgedragen dat de begeleiding aan onze cliënten door kon gaan in coronatijd. En daar zijn we trots op!

Lees onderstaand de brief aan ouders en verwanten van 23 oktober 2020 en de richtlijn preventief gebruik van medische mondkapjes.

Brief ouders en verwanten 23 oktober (pdf)

Preventief gebruik van medische mondkapjes (pdf)

 

« terug