Coronavirus update 4-11-2020 - Actueel

04-11-2020

Bezoek op woonlocaties
Er geldt een maximum aantal bezoekers van twee personen per dag per cliënt. Het bezoek wordt nog steeds in het eigen appartement ontvangen en niet in de gemeenschappelijke ruimten.

Groepen buiten
Er geldt een maximum aantal van twee personen per groep voor iedereen die zich buiten begeeft. Dit heeft dus invloed op buitenactiviteiten zoals wandelen met onze cliënten. Voor de woonlocaties geldt de uitzondering dat als een locatie als één huishouden gezien wordt, zij met meer mensen naar buiten mogen.

Sluiting Ontmoetingsplekken
Ontmoetingsplekken zoals ’t Vogelnest en Ontmoet & Co in Apeldoorn hebben een soortgelijke functie als de buurthuizen. Vanaf donderdag 5 november worden deze gedeeltelijk gesloten. Het elkaar ontmoeten zal dan tijdelijk niet meer mogelijk zijn, de dagbestedingsactiviteiten van deze locaties gaan wel door.

Sluiting brasserie Het Oude Kantongerecht wordt verlengd tot medio december
Het Oude Kantongerecht valt onder de cafés en restaurants en zal voorlopig haar deuren als brasserie gesloten houden. De dagbesteding kan wel vervolg krijgen, de cliënten blijven welkom. De B&B valt onder hotelaccommodatie, deze blijft wel open voor gasten en de cliënten die voor de B&B werken.

Mobiel testteam voor cliënten woonlocaties
Vanaf vandaag starten we met een mobiel testteam van verpleegkundigen om cliënten met klachten op onze woonlocaties te testen op corona. Het betreft in principe cliënten voor wie het moeilijk is om zelf naar de teststraat te komen van de GGD. Hieronder vindt u de brief die we 4 november stuurden naar ouders en verwanten.

Brief ouders en verwanten 4 november (pdf)

« terug