1 juni: kunstveiling - Actueel

15-05-2018

Stichting Vrienden van de Geode doet al jaren vele mooie dingen die ten goede komen aan de bewoners van de Geode. De afgelopen maanden hebben maar liefst 24 kunstenaars bij Atelier Ludiek zich creatief ingezet om bijzondere kunstwerken te maken. Het doel? De werken verkopen voor een mooie prijs, de opbrengst komt ten goede aan Stichting Vrienden van de Geode.

U bent van harte uitgenodigd op vrijdagmiddag 1 juni bij Studio28 aan de Stationsstraat 28 in Apeldoorn. Vanaf 15.30 uur kunt u daar de schilderijen en beelden bekijken. Vanaf 17.00 uur kunt u een bod doen op een van de prachtige 51 kunstwerken die u kunt bekijken in de brochure die hier speciaal voor gemaakt is. Wilt u een papieren versie? Die kunt u afhalen bij Het Oude Kantongerecht aan de Stationsstraat, ons Centraal Kantoor aan de Paslaan, Brasserie Briljant en Informatie&Advies in het Kristal in de wijk Zuidbroek.

Via deze weg alvast onze harteliljke dank voor de energie en het enthousiasme van alle kunstenaars en vrijwilligers die hier een bijdrage aan leveren!

Graag tot ziens bij Studio28 op 1 juni vanaf 15.30 uur!

« terug