Muziek in Epe - Actueel

07-01-2019

Epe kent ons en wij kennen Epe. Al jaren. Voor ons een reden om actief bij te dragen aan lokale festiviteiten zoals Epe on Ice dat begin deze maand afgerond is en het komende Nieuwjaarsconcert.

Jaarlijks organiseren de serviceclubs Rotary Club Epe en Inner Wheel Epe dit Nieuwjaarsconcert in de Grote kerk in Epe. Dit jaar wordt er voor de vijfde keer een Matinee georganiseerd, samen met het Haydn Jeugd Strijkorkest. Het Matinee wordt evenals voorgaande jaren aangeboden aan de inwoners van gemeente Epe, die anders niet in staat zijn een klassiek concert bij te wonen. Ook onze clienten die binnen de gemeente wonen worden hiervoor (persoonlijk of via De Passerel) uitgenodigd.  

Bijbeeld uit Apeldoorn verzorgt de aankondiging, de kaarten en het programmaboekje van de avond. Bijbeeld ontwerpt en verzorgt het drukwerk, wij vergoeden deze kosten. Een samenwerking die we ook al jaren kennen. 

Hiermee sponseren we een prachtig lokaal evenement waar cliënten vrijdagavond 18 januari de talentenjacht van Epe bij kunnen wonen en zaterdag 19 januari van het muzikaal matinee kunnen genieten. De kerk is speciaal voor deze gelegenheid feestelijk ingericht. De gasten worden vanaf 14.30 uur verwelkomd met een kopje koffie of thee en cake.

« terug