Actueel

Feest bij Doggersbank!
Wat een prachtige verrassing, voor ieder kind wat wils bij Vroeghulpcentrum Doggersbankl
Lees meer...
Bekijk Twerk
We maakten mooie beelden bij Werkgroep Twerk, tijdelijk gevestigd in Epe.
Lees meer...
Ik zorg!
De zorg: divers en betekenisvol werk.
Lees meer...
Onze nieuwe bestuurder
Deze maand is onze nieuwe bestuurder gestart in haar functie!
Lees meer...
Jouw stem telt!
Werken bij De Passerel? Ja! Want jouw stem telt!
Lees meer...
Inpakken = vakwerk
Inpak- en montagewerk van goede kwaliteit, wij verzorgen het graag!
Lees meer...
Passages lezen
Lees de nieuwste Passages nu ook via onze website!
Lees meer...
Opening Homerus
Op woensdag 20 juni was de feestelijke opening van Woonvorm Homerus.
Lees meer...
Persoonsgegevens
Per 25 mei 2018 is de AVG van toepassing. Wat houdt dit eigenlijk in?
Lees meer...
Kwaliteit online
Bekijk onze kwaliteitsrapporten nu op onze website!
Lees meer...
Crowdfunding Los Huus
Wil je ook doneren voor de tovertafel van het Los Huus? Bekijk hier de flyer.
Lees meer...
Zorgplatform Apeldoorn
Gezamenlijk leerpaden in de zorg ontwikkelen.
Lees meer...
Folders vouwen!
Oproep van Het Los Huus in Epe!
Lees meer...
In gesprek met ouders
Wat verwachten de ouders van onze nieuwste woonvorm Homerus van de begeleiding van hun kinderen?
Lees meer...
Winterfair bij RTV Apeldoorn
Het was weer een bijzondere en veelzijdige winterfair met veel mooie en smakelijke producten.
Lees meer...
Doggersbank geopend!
Vroeghulpcentrum Doggersbank is feestelijk geopend op woensdag 22 november.
Lees meer...
Samenwerking StadsAkkers
Lees over de bijzondere samenwerking tussen De Baskuul en StadsAkkers.
Lees meer...
Cheque voor de Geode
Geweldig nieuws voor Stichting Vrienden van de Geode, met de IJsselland rallye werd begin deze maand een prachtig bedrag verdiend!
Lees meer...
Nieuw adres Vroeghulpcentrum
Pippo, Pippo in de wijk en Transparant van 0-5 jaar gaan per 21 augustus 2017 verhuizen naar de Pinksterbloem 25 in Apeldoorn. Onder de naam Vroeghulpcentrum Doggersbank bieden zij diverse vormen van ondersteuning en begeleiding aan kinderen van nul tot vijf jaar en hun ouders.
Lees meer...
Nieuwe website Atelier
De afgelopen periode heeft team atelier aan een vernieuwde mooie frisse website gewerkt. De site is sinds deze week te bekijken: http://www.hetatelierapeldoorn.nl/
Lees meer...
Nieuws van de Campus
De Campus Jong Volwassenen is een project voor begeleid wonen voor jongeren van 18 tot 30 jaar met een licht verstandelijke beperking, gericht op het leren om zelfstandig te wonen. Aan de Wilhelm Tellstraat in de Apeldoornse wijk Zevenhuizen wonen op dit moment ongeveer 20 jongeren. Lees over het bijzondere scholingstraject dat op initiatief van een aantal jongeren, in samenwerking met ROC Aventus, wordt opgestart.
Lees meer...
Voorst onder de loep
Voorst onder de Loep Samenwerken, daar geloven wij in. Samen kom je echt verder. Binnen maar ook buiten onze eigen organisatie werken we samen in de regio. Een mooi voorbeeld hiervan is het project Voorst onder de Loep van de gemeente Voorst. Het projectteam ‘Onder de loep’, waar onze collega Henriëtte Kodden lid van is, brengt in kaart hoe maatschappelijke problemen binnen de gemeente het beste voorkomen kunnen worden. Daar hebben ze een bijzondere aanpak voor bedacht. Lees er alles over in dit artikel.
Lees meer...
Filmpje Homerus
Er wordt al maanden hard gewerkt op de bouwplaats van onze toekomstige woonvorm Homerus, de verschillende woningen krijgen steeds meer vorm en structuur. Ook achter de schermen zijn wij volop bezig met de voorbereiding voor de werving van medewerkers voor deze bijzondere woonvorm. De inspiratie halen wij uit het partnerschap met de toekomstige bewoners, hun ouders, familie en vrienden. Samen bouwen, samen werken, samen leven. Houd deze website en onze social media-kanalen goed in de gaten, we houden je op de hoogte! Laat je inspireren: https://youtu.be/h1DBPG6qWKU
Lees meer...
Trots op Jochem
Wat zijn we trots om dit bijzondere artikel te mogen delen. We nemen je mee in de ontwikkeling van een bijzondere jongen, Jochem Olyslag. Welke stappen heeft hij samen met zijn ouders gezet? Hoe heeft zijn moeder Yasmara dit beleefd? En wat is de rol van onze collega’s Janine Huijsman en Marije van Manen hierin? Neem vooral de tijd om zijn verhaal te lezen.
Lees meer...
Voorop in veilgheid
Veiligheid op al onze locaties zien wij als een vanzelfsprekendheid. Hier werken we dan ook, zichtbaar en achter de schermen, bewust aan. Wij hebben het afgelopen jaar samen met de brandweer een intensief traject doorlopen om brandpreventie en bewustwording in onze woonlocatie De Geode op een hoger plan te tillen. We hebben er bewust voor gekozen om juist hier te beginnen met dit deel van brandpreventie. Een groot aantal van onze meest kwetsbare cliënten wonen hier. Cliënten met een verstandelijke beperking die bij een eventueel incident volledig afhankelijk zijn van onze medewerkers. Lees hieronder het hele artikel van VNOG Signaal op Veilig met aan het woord onze medewerkers: Pim Mulder en Mike Ruiters.
Lees meer...
Woonvorm Homerus
Woonvorm Homerus Aan de Homerusstraat wordt volop verbouwd en nieuwgebouwd aan een unieke woonlocatie. De toekomstige bewoners zijn kinderen, jongeren en jong volwassenen met uiteenlopende behoeften aan ondersteuning. Het vormen van concrete plannen is gestart in 2015, in zeer nauw contact met de ouders. Lees er alles over op welke manier we voor hen een passende en fijne woonplek realiseren.
Lees meer...
Trots op trofee!
Afgelopen zaterdag, 10 maart, kregen de medewerkers van Brasserie Het Oude Kantongerecht de Miep van der Zee Trofee
Lees meer...
Hoera 10 jaar!
Brasserie Het Oude Kantongerecht aan de Stationsstraat in Apeldoorn bestaat 10 jaar. Vier het met ons mee en lever de bon in voor een overheerlijke jubileum high tea; een samenstelling van toppers uit het verleden. Wist u trouwens dat u voor een overnachting terecht kunt bij de bed&breakfast van Het Oude Kantongerecht? Ook als u een vergaderruimte (met lunch) wilt reserveren is dit een geweldige plek. Bekijk de mogelijkheden op: www.hetoudekantongerecht.nl
Lees meer...
Onze nieuwste locatie
De Passerel is een locatie rijker!
Lees meer...
Vorige  1, 2