Buitenschoolse opvang

Aventurijn

Gaat je kind overdag naar een school voor speciaal onderwijs en ben je op zoek naar buitenschoolse opvang (BSO)? Informeer
dan eens naar de mogelijkheden bij Aventurijn in Apeldoorn-Noord en in de Maten. Je kind komt zelf met de taxi, vanaf onze locatie in de Maten kunnen we hem of haar van school ophalen. We bieden opvang op doordeweekse dagen, ook tijdens schoolvakanties. Op zaterdag is er ook opvang mogelijk.

Op onze nieuwe locatie in Apeldoorn-Noord bieden wij verschillende activiteiten. Kinderen kunnen er samen spelen, koken, snoezelen en zich buiten of in de gymzaal uitleven. Als je kind het prettig vindt om zich alleen te vermaken, dan kan dat uiteraard ook.

Voor tieners en jongeren bieden we naast een eigen ruimte in Apeldoorn-Noord een plek in ons dagcentrum Het Matenveld, we stemmen de begeleiding af op de leeftijd, ontwikkeling en behoeften van jouw kind. Sommige jongeren willen rustig bijkomen van een drukke schooldag. Anderen doen mee aan sport en bewegen, gaan mee boodschappen doen of oefenen op een andere manier hun zelfredzaamheid.

Goed om te weten: voor een plaats bij Aventurijn heeft je kind een indicatie nodig vanuit de Jeugdwet, Wlz of PGB.