Cliëntvertrouwenspersoon

Wij doen ons uiterste best om onze begeleiding af te stemmen op de wensen van onze cliënten en die van hun ouders en verwanten. Toch kan het gebeuren dat cliënten ergens mee zitten en daar niet met onze begeleiders of familie over willen of kunnen praten. Dan is het belangrijk dat hij of zij het verhaal kan delen. Dit kan met de extern cliëntvertrouwenspersonen met wie wij samenwerken. Daarnaast werken wij samen met een clientvertrouwenspersoon voor onze locaties waar de Wet Zorg en Dwang van toepassing is. Iedere vertrouwenspersoon heeft de plicht tot geheimhouding, dus wat besproken wordt is vertrouwelijk. Verderop in dit menu vindt u beide contactgegevens.

Voor onze cliënten:

Woon, werk of krijg jij dagbesteding bij De Passerel en wil je ergens over praten? Lukt dat niet met je ouders, familie of begeleiders? Dan kun je praten met Mark de Grauw. Mark werkt niet bij De Passerel maar wel samen met ons om jou te helpen als je ergens mee zit. Hij luistert naar je, je kunt je verhaal echt bij haar kwijt. Vaak wordt dan snel duidelijk waar je zorgen over hebt. Mark is een vertrouwenspersoon, wat je met hem bespreekt is vertouwelijk. Dat betekent dat het tussen jullie blijft. Je kunt hem een e-mail sturen via: markdegrauw@adviespuntzorgbelang.nl of bellen: 06 5388 5672.

Woon, werk of krijg jij dagbesteding op een locatie waar de Wet Zorg en Dwang geldt, dan kun je voor een vertrouwenspersoon bellen met Dianne Middelburg, telefoonnummer: 06 82 06 40 12. Haar e-mail adres is diannemiddelburg@zorgbelangcvp.nl
Je kunt daar terecht met vragen en voor een luisterend oor over onvrijwillige zorg. De vertrouwenspersoon werkt niet bij De Passerel maar wel samen met ons om jou te helpen, bijvoorbeeld als er iets is wat jij wel graag wilt maar wat niet mag. Of van iets dat jij niet wilt, maar wat toch moet gebeuren. De vertrouwenspersoon luistert naar je, je kunt je verhaal echt bij hem/haar kwijt. Wat je bespreekt is vertrouwelijk, het blijft tussen jullie.

Jouw persoonlijk begeleider weet of de Wet Zorg en Dwang geldt op jouw locatie. Dus vraag het na, als je het niet zeker weet.