De Buurtwinkel Oene

Buurtwinkel Oene

In de dorpskern van Oene staat onze Buurtwinkel. ‘s Morgens vroeg rijden onze koeriersbussen hier naar toe om de winkel te bevoorraden met vers brood en banket uit De Buurtwinkel in Epe. De winkel in Oene heeft de uitstraling zoals een buurtwinkel die moet hebben. Er heerst een gemoedelijke sfeer, de winkel is overzichtelijk en er staat een stamtafel waar klanten verse koffie kunnen drinken. Naast brood, banket en streekproducten voorziet De Buurtwinkel in een goed assortiment zuivel en kruidenierswaren.

Cliënten die hier werken zijn opgeleid in De Buurtwinkel in Epe. Het vak groentemedewerker, kassamedewerker, winkelmedewerker en broodhoekmedewerker kunnen ze hier zelfstandig uitvoeren. Alle processen worden door de cliënten zelf gedaan. Denk aan bestellen en kassaopmaak. Maar ook maken zij wekelijks hun eigen aanbiedingsfolder. Werken in De Buurtwinkel Oene betekent zelfstandig werken in een gemoedelijke dorpskern waar nog tijd is voor een praatje en kopje koffie.

Ons adres:

Houtweg 3a

8167 PJ Oene

Onze openingstijden:

  • Maandag van 9.30 tot tot 13.00 uur
  • Dinsdag t/m zaterdag, van 8.30 tot 13.00 uur

 

U kunt ons telefonisch bereiken via: 0578-642 240.

Onze openingstijden:

  • Maandag van 9.30 tot 15.30 uur. We beginnen de week met een kopje koffie of thee, u bent van harte welkom om hier bij aan te sluiten!
  • Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 15.30 uur.
  • Zaterdag van  9.00 tot 14.30 uur.