De Baskuul

Kinderen, jongeren en volwassenen met een (ernstige) verstandelijke en/of meervoudige beperking bieden wij ondersteuning bij De Baskuul. Hier verwelkomen wij dagelijks cliënten die extra begeleiding nodig hebben om zich binnen hun eigen mogelijkheden te kunnen ontwikkelen.

Bij De Baskuul houden wij zoveel mogelijk rekening met de persoonlijke ontwikkelingsfasen. We organiseren belevingsgerichte en creatieve activiteiten voor de diverse leeftijdsgroepen. Ook dagelijks terugkerende, huishoudelijke, taken krijgen onze aandacht.  Iedere groep van zes tot acht cliënten heeft een eigen programma. De groepen worden samengesteld met oog voor wat iedere cliënt kan, wil leren en zijn of haar leeftijd. Hier stemmen we ook de activiteiten op af.

We moedigen iedere cliënt aan door vaardigheden te oefenen en uit te breiden. Elke kleine overwinning, iedere succeservaring draagt hieraan bij en is noodzakelijk om te groeien. Muziek is een van de middelen om contact te maken.

Dienstverleningsgroep

Binnen De Baskuul is onze dienstverleningsgroep actief. De clienten van deze groep zijn onze gastvrouw of gastheer. Zij nemen de telefoon aan en doen de deur open voor onze bezoekers Ze zetten koffie en thee, verzorgen de (af)was, helpen met de boodschappen en het tuinonderhoud. Een keer per week wordt er heerlijk gekookt of gebakken.

U bent welkom bij De Baskuul aan de Casper Fagelstraat in Apeldoorn van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 15.30 uur.

Meer informatie

Casper Fagelstraat 64
7331 NZ Apeldoorn
Tel: (055) 5333949


info@de-passerel.nl

 

Flyer_de_Baskuul_2021