Informatie en Advies

Informatie en AdviesWelke vormen van dienstverlening heeft De Passerel? Hoe kan ik het beste informatie inwinnen over zorg en ondersteuning voor mijzelf, mijn kind of mijn familielid?

Onze consulenten Informatie & Advies informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Kinderen, jongeren en (jong) volwassenen met een beperking kunnen bij ons terecht voor ondersteuning bij het wonen (ambulant of in een van onze woonvormen), (arbeidsmatige) dagbesteding en gespecialiseerde opvang voor kinderen. Met vragen over uw jonge kind bent u welkom bij ons vroeghulpcentrum de Doggersbank van waaruit wij ook gezinsondersteuning bieden. In een persoonlijk gesprek geven onze consulenten antwoord op uw vragen en leggen met u de spreekwoordelijke puzzel voor uw eigen situatie.

Naast informatie over onze dienstverlening zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de Wlz, Wmo en Jeugdwet. Meestal is uw vraag direct te beantwoorden, soms ook niet, dan zoeken wij het voor u uit.

U kunt zelf even bellen voor een afspraak, ook kunt u de school van uw kind, uw werk, MEE Veluwe of een andere hulpverlenende instantie vragen contact met ons op te nemen.

Graag tot ziens bij Informatie & Advies!

Meer informatie

Adres:
Jean Monnetpark 4
7336 BC Apeldoorn
Tel. (055) 3683838

e-mailadres: Consulenten.InformatieenAdvies@de-passerel.nl