Informatie en Advies

Informatie en AdviesWelke vormen van dienstverlening heeft De Passerel? Hoe kan ik het beste informatie inwinnen over zorg en ondersteuning voor mijzelf, mijn kind of mijn familielid?

Medewerkers van ons loket Informatie & Advies informeren u graag over het brede scala aan dienstverlening dat bij De Passerel geboden wordt. Kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking kunnen bij ons terecht voor ondersteuning op het gebied van leren, werken, dagbesteding/dagbehandeling, gezinsondersteuning, wonen en vrije tijd

In een persoonlijk gesprek geven onze medewerkers antwoord op uw vragen en bekijken samen met u de mogelijkheden. Naast informatie over onze dienstverlening zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de AWBZ, Wmo en Zorg in Natura. Meestal is uw vraag direct te beantwoorden, soms ook niet, dan zoeken wij het graag voor u uit.

U vindt ons loket binnen voorzieningencentrum Het Kristal in de wijk Zuidbroek. U kunt zelf even bellen voor een afspraak, ook kunt u de school van uw kind, uw werk, MEE Veluwe of een andere hulpverlenende instantie vragen contact met ons op te nemen.


Graag tot ziens bij Informatie & Advies!

Meer informatie

Adres:
Nijbroekseweg 141 (het Kristal)
7323 XC Apeldoorn
Tel. (055) 3683838

e-mailadres: Consulenten.InformatieenAdvies@de-passerel.nl