Mode & co Apeldoorn

Volg ons ook via onze Facebook-pagina voor het laatste nieuws!

Gezinnen met een krappe beurs uit de gemeente Apeldoorn kunnen bij ons tegen een kleine vergoeding tweedehands kleding en gebruikt speelgoed uitzoeken. Wil je een broek korter laten maken of knopen aan laten zetten? Dan ben je in ons herstelatelier aan het juiste adres. Lees verderop hoe we je graag adviseren in en helpen aan gratis sollicitatiekleding. Bovendien verkopen we in onze winkel zelfgemaakte cadeauartikelen en designkleding uit ons eigen naaiatelier.

Kledingbank
Bij ons kun je tweedehands kleding uitzoeken. Voor het halen en brengen van kleding hebben we een paar spelregels. Wij vragen je om het volgende mee te nemen:

 • Het polisblad (van dit jaar) van je zorgverzekering. Meenemen bij je eerste bezoek en vervolgens ieder jaar.
 • Neem bij ieder bezoek je legitimatiebewijs mee.
 • We vragen een eigen bijdrage van € 5,00 per persoon, per kwartaal.
 • Betaling kan alleen via PIN.
 • Het maximum aantal is 7 stuks kleding per persoon per kwartaal.
 • Gehaalde en/of gebrachte kleding wordt niet geruild.
 • Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte spullen.

 

Je kunt kleding die je over hebt, zowel voor kinderen als volwassenen, bij ons inleveren. Je krijgt hier geen vergoeding voor. Wij ontvangen graag schone kleding, die niet kapot is in plastic (vuilnis)zakken. Ook voor het inleveren hebben we een aantal spelregels:

 • Welkom: schoon gewassen, droge, niet kapotte kleding, tassen, riemen, sieraden, schoenen.
 • Niet welkom: we nemen geen beddengoed, handdoeken, dekens of huisraad in.
 • Check zelf of de zakken van de ingebrachte kleding leeg zijn.
 • In verband met kosten voor het afvoeren van niet bruikbare kleding/spullen controleren wij jouw inbreng bij inname op bruikbaarheid.

 

Speelgoedbank

Naast het uitzoeken van kleding is iedereen van harte welkom om bij ons speelgoed uit te zoeken tegen een kleine vergoeding per item. Uiteraard kan iedereen ook speelgoed komen brengen. Graag compleet en heel speelgoed voor kinderen van 0-12 jaar. Wij nemen geen kindermeubilair, kinderwagens, maxi-cosi’s, speelkleden of kinderfietsen in. Ook nemen wij geen babyflesjes en andere (baby)verzorgingsartikelen aan. Wij controleren iedere inbreng bij inname op bruikbaarheid.

Herstelatelier

Onze medewerkers herstellen je kleding op zorgvuldige en vakkundige wijze voor een klein prijsje. Je kunt bij ons terecht om een broek, jurk of rok korter te maken, naadjes te herstellen en knopen aan te zetten. We vervangen geen ritsen, werken niet met kleding van stretchstof en verstellen geen kleding (kleiner/groter maken). Heb je vragen? Neem dan contact op met onze coupeuse via: 055- 3683308.

Sollicitatiekleding

Een eerste indruk tijdens een sollicitatiegesprek maak je maar één keer. Passende kleding waarin je je prettig voelt helpt daarbij. Kies samen met ons de perfecte gratis set uit. Ben je aangenomen en op vertoon hiervan mag je nog een kleine tweede set uitzoeken. Uiteraard mag je de kleding houden. Om je te helpen met je outfit nemen we graag de tijd. Daarom werken we uitsluitend op afspraak. Dan graag je legitimatiebewijs meenemen en de uitnodiging voor je sollicitatie gesprek. Maak een afspraak via 055 – 3683308. We trekken hier ongeveer een uur voor uit.

Mode & cadeau

Bij Mode&Cadeau vind je duurzame designkleding en hippe (woon) accessoires. Onze medewerkers van het naaiatelier maken plaids, kussens, sjaals, tassenhangers en kaarten. Hiervoor hergebruiken we kleding of andere artikelen. Alles wordt met liefde en oog voor kwaliteit gemaakt in unieke kleine oplage.

Ontwikkel je talenten bij Mode & co

Wil jij je talenten ontwikkelen op een plezierige en veilige werkplek? Houd je ervan om met kleding te werken? Maak je graag klanten blij met kleding, speelgoed of een mooi cadeau? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van een werkplek bij Mode & co. Met voldoende ervaring kan je eventueel doorstromen naar een andere werkplek bij een regulier bedrijf. Uiteraard word je ondersteund door ervaren begeleiders.

Wij hebben regelmatig plek voor:

 • Enthousiastelingen met een indicatie voor dagbesteding.
 • Mensen met een WMO maatwerkvoorziening/WLZ
 • Mensen met een talentplek via de gemeente
 • Stagiaires of leerlingen van ZMLK school/VSO/Praktijkonderwijs.

 

Ons adres: Helmbloem 9 in Apeldoorn, ons telefoonnumer: 055- 3683308. Daarnaast hebben we een vestiging in Epe.

Bekijk ook onze online folder:

Mode_co_Apeldoorn_OPM2