Mode&co Apeldoorn

Gezinnen met een krappe beurs uit de gemeenten Apeldoorn en Epe (Stedendriehoek) kunnen bij Mode & co tweedehands kleding en gebruikt speelgoed uitzoeken. In Apeldoorn vragen we er een kleine vergoeding voor. Wil je een broek korter laten maken of een rits laten vervangen? Ook dan ben je in ons herstelatelier aan het juiste adres. Lees verderop hoe we je graag adviseren in en helpen aan gratis sollicitatiekleding. Bovendien verkopen we in onze winkel zelfgemaakte cadeauartikelen en designkleding uit ons eigen naaiatelier.

Kledingbank
Bij onze vestigingen kun je tweedehands kleding uitzoeken. Voor het halen en brengen van kleding hebben we een paar spelregels:

 • Neem voor het eerste bezoek, en vervolgens jaarlijks, een polisblad mee van jouw zorgverzekering
 • We vragen bij ieder bezoek om een legitimatiebewijs
 • Je krijgt een maximaal aantal stuks kleding per kwartaal (per persoon en per gezin)
 • Gehaalde en/of gebrachte kleding wordt niet geruild
 • Gebruikte kleding (ook kapot), dekens, tassen, riemen in sieraden graag in een tas of doos bij ons afgeven
 • We zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte spullen; check zelf de zakken van ingebrachte kleding

 

Ontwikkel je talenten bij Mode & co
Wil jij je talenten ontwikkelen op een plezierige en veilige werkplek? Houd je ervan om met kleding te werken? En maak je klanten graag blij met kleding, speelgoed of een mooi cadeau?  Informeer dan eens naar de mogelijkheden naar een werkplek bij Mode & co. Met voldoende ervaring kun je doorstromen naar een fijne werkplek bij een regulier bedrijf. Uiteraard met ondersteuning van onze begeleiders.

Op onze locaties in Apeldoorn en Epe hebben we regelmatig plek voor:

 • enthousiastelingen met een indicatie voor dagbesteding
 • mensen met een WMO maatwerkvoorziening/WLZ
 • mensen met een Talentplek via de gemeente
 • stagiaires of leerlingen ZMLK school/VSO/praktijkonderwijs
 • stagiaires MBO/HBO mode/zorg

Apeldoorn en Epe

Speelgoedbank
Naast het uitzoeken van kleding zijn gezinnen met een krappe beurs ook van harte welkom om speelgoed bij ons uit te zoeken. In Apeldoorn tegen een kleine vergoeding. Bij de inschrijving gelden dezelfde regels als bij het halen van kleding, een kind mag ieder kwartaal vijf stuks speelgoed uitzoeken. Speelgoed brengen? Graag! Compleet en heel speelgoed voor kinderen van 0 tot 18 jaar is altijd welkom.

Apeldoorn

Herstelatelier
Rits kapot? Een broek korter maken? Knoop van je blouse? Onze medewerkers van het herstelatelier herstellen je kleding op zorgvuldige en vakkundige wijze voor een klein prijsje. Bekijk onze prijslijst.

Mode & cadeau
Bij Mode & cadeau vind je duurzame designkleding en hippe (woon)accessoires. Onze medewerkers van het naaiatelier maken plaids, kussens, sjaals, tassenhangers  en kaarten. Hiervoor hergebruiken we kleding of andere artikelen. Alles wordt met liefde en oog voor kwaliteit gemaakt in een beperkte oplage. Benieuwd naar al dat moois? Kom eens langs in Apeldoorn en Epe!

Sollicitatiekleding
Een eerste indruk tijdens een sollicitatiegesprek maak je maar één keer. Passende kleding waar je je prettig in voelt helpt daarbij. Kies samen met ons de perfecte, gratis set uit. Word je aangenomen dan kun je een tweede set kleding uitzoeken. Uiteraard mag je de kleding houden. Om je te helpen met een outfit die klopt nemen we graag de tijd. Daarom werken we uitsluitend op afspraak. Ook vragen we je om je legitimatiebewijs en de uitnodiging van je sollicitatiegesprek mee te nemen. Maak een afspraak via: 055-3683308.

Epe

Cadeauartikelen
Wij maken zelf allerlei leuke cadeauartikelen die we in onze winkel verkopen. Dus wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Kom dan eens bij ons aan en kies een uniek cadeau uit dat met zorg en aandacht gemaakt is!

 

Wij zijn op werkdagen open van 11.00 tot 15.30 uur (Apeldoorn) en 16.00 uur (Epe).

Mode & co                                    Mode & co
Helmbloem 9 in Apeldoorn                 Hoofdstraat 27 in Epe
tel: 055-3683308                           tel: 0578-677510

 

 

Bekijk ook onze online folder:

Mode & co