Mode & co Epe

Volg ons via onze Facebook-pagina voor het laatste nieuws!

Wij zijn een kledingbank en cadeauwinkel in het hart van Epe waar iedereen met een krappe beurs welkom is. Om gratis kleding uit te zoeken en om in onze verkoophoek een uniek en zelfgemaakt cadeau te vinden. Wij hergebruiken oude stoffen en accessoires en maken er originele cadeauartikelen van. Kom gerust een kijkje nemen! Dan zie je ook dat wij de was voor verschillende locaties van onze organisatie verzorgen.

Kledingbank

In onze kledingbank kan iedereen met een krappe beurs gratis tweedehands kleding uitzoeken voor het hele gezin. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het polisblad van jouw zorgverzekering en jouw ID-kaart te tonen voor inschrijving. Je ontvangt dan een stempelkaart waar een van onze medewerkers op noteert hoeveel kleding je kunt meenemen. Neem bij ieder volgend bezoek jouw legitimatiebewijs en de stempelkaart mee. Per kwartaal mag je 10 stuks kleding uitzoeken.

Tip: wij ontvangen ook graag nette (tweedehands) kleding, schoenen en accessoires.
Elke werkdag zal van 10.00-15.30 uur de inleverbak voor kleding/schoenen en accessoires in de winkel staan. Als u uw kleding wilt inleveren mag dit hier.

Mocht u vergeten zijn wat er WEL en NIET in de inleverbak mag:
WEL:
Bruikbare schoenen
Bruikbare kleding (baby t/m volwassen)
Bruikbare accessoires (tassen/sieraden/riemen/petten)

NIET:
Beddengoed
Handdoekjes/washandjes
Dekens
Vieze en kapotte kleding

Atelier & cadeauwinkel

Binnen ons atelier richten wij ons op het hergebruiken van binnengebrachte stoffen en leder, wij gebruiken deze materialen om nieuwe, originele producten van een goede kwaliteit te maken. Denk hierbij aan kussens en plaids van spijkerstof, maar ook kleurrijke vlaggenlijnen en tassen behoren tot ons assortiment. Alles is met aandacht en zorg handgemaakt. 

Linnenkamer

Voor verschillende locaties van De Passerel mogen wij de was verzorgen. Door het te wassen, strijken en vouwen zorgen wij dat het weer netjes wordt afgeleverd bij onze klanten....onze eigen collega's.

Ontwikkel je talenten bij Mode & co Epe

Werken bij Mode & co Epe betekent jouw talenten verder ontwikkelen op een gezellige en uitdagende werkplek. Door het gevarieerde aanbod van werkzaamheden en de ondersteuning van enthousiaste begeleiders kunnen wij jou een passende werkplek bieden. Wanneer je voldoende ervaring hebt opgedaan kun je mogelijk doorstromen naar een vrijwillige - of betaalde werkplek.

Wij hebben regelmatig een werkplek voor:

  • Enthousiastelingen met een Wmo- of Ciz-indicatie voor dagbesteding.
  • Stagiaires of leerlingen van ZMLK school/VSO/Praktijkonderwijs.

 

Informeer eens naar de mogelijkheden van werken of stagelopen bij Mode & Co Epe. Je bent van harte welkom aan de Hoofdstraat 27 in Epe. Daarnaast hebben we een vestiging in Apeldoorn.

Bekijk ook onze online folder:

Mode_co_Epe_OPM