Mode&co Apeldoorn

Kleding halen en brengen bij mode&co

Bij mode&co hebben we een  Kledingbank voor mensen met een krappe beurs, waar je alle kleding kan doneren die nog goed is en je zelf niet meer draagt. Wil je kleding ophalen voor jou of jouw gezin voor het komende seizoen dan kan je hier ook terecht. Er wordt gevraagd om een minimale registratie, voor het eerste bezoek hebben wij uw polis blad nodig. Bij ieder bezoek een geldig legitimatiebewijs.  Zo kan mode&co zien wie er als klanten komen en een eerlijke verdeling van de kleding garanderen. Per persoon kun je 7 stuks kleding mee nemen per persoon per kwartaal met een maximale uitgave van 40 stuks per gezin. Wij zijn op alle werkdagen open van 10:00 tot 16:00 uur, Welkom!

Heb je een sollicitatie, maar niet de juiste kleding om op gesprek te gaan? Dan kun je bij ons terecht bij “kleren om te solliciteren”. Bij “kleren om te solliciteren” zal een van onze medewerkers  jou helpen aan een mooie set een complete outfit passend bij jou en de sollicitatie die je hebt. Mocht je zelf `nette` kleding hebben maar nog niet compleet, dan kan aanvullen bij “kleren om te solliciteren” ook een goed idee zijn. Wij werken op afspraak, hiervoor kunt u bellen naar: 055-3683308. Wij vragen u bij uw  eerste bezoek een kopie van een geldige legitimatie mee te nemen en een bewijs van sollicitatie.  

Voor prachtige cadeauartikelen kun je terecht in onze winkel mode&cadeau. De producten die we verkopen zijn gemaakt door onze medewerkers in ons eigen naaiatelier. Deze producten, zoals plaids, kussens, sjaals, tassenhangers, oorbellen en kaarten zijn allemaal gemaakt van hergebruikte kleding en/of andere hergebruikte producten.

Herstellen van uw kleding kan ook bij ons voor een klein prijsje in ons herstelatelier!

 

Meer informatie

Helmbloem 9
7322 TA Apeldoorn

Tel.: 055-3683308

Download hier de leaflet van Mode&co