Onze dienstverlening

Wij hebben een breed aanbod aan diensten voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een beperking. De cliënt staat bij ons centraal. Wij willen zo dicht mogelijk naast iedere cliënt en zijn of haar ouders/verzorgers staan. Om ons aanbod zo toegankelijk mogelijk te maken werken wij vanuit verschillende vormen van dienstverlening:

Wonen: wij vinden het heel belangrijk dat mensen kunnen blijven wonen in hun eigen buurt. Daarom zijn onze woonlocaties zo goed mogelijk verspreid over de regio. Iedere locatie biedt mensen, met de benodigde begeleiding, een fijne woonplek.

Dagbesteding en arbeidsmatige dagbesteding: omvat de (arbeidsmatige) dagbestedingslocaties. Wij hebben ons ten doel gesteld om het allerbeste uit onze cliënten te halen. Velen van hen leren en werken in een veilige omgeving. Ook bieden wij onze clienten een fijne plek om overdag te zijn. Met zorg en activiteiten op maat. Ter ontspanning helpen we naar het zoeken van een fijne hobby, een geschikte sportclub en bieden we jaarlijks begeleide vakanties aan.

Kind en Jongere biedt onze cliënten een fijne plek om overdag te zijn. Met zorg en activiteiten op maat. Ons Vroeghulpcentrum Doggersbank is er speciaal voor de jonge kinderen vanaf 0 jaar. Ook bieden wij jongeren ondersteuning, bijvoorbeeld bij Dagcentrum Baskuul en onze Tiener BSO.

Bent u op zoek naar ondersteuning? Medewerkers van ons loket Informatie & Advies informeren u graag over ons brede scala aan dienstverlening.