Persoonlijk begeleider De Passerel

De samenleving, dat zijn wij. We leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie. Wij bieden:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen;
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen;
 • Wonen;
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding;
 • Leren en vrije tijd.

 

Wil jij binnen onze organisatie en met name de woonvorm ... actief meewerken als professional van De Passerel?

Jouw team

Je werkt in een zelfregulerend team en bent naast je werk als persoonlijk begeleider teamtaakhouder. Je functioneert optimaal met deze vorm van vrijheid binnen kaders. Je werkt nauw samen met je collega’s en neemt als vanzelfsprekend je eigen verantwoordelijkheid.

Jouw functie

Je staat naast je cliënt, geeft advies en hulp om zijn of haar leven binnen de eigen mogelijkheden en wensen in te richten. Uitgangspunten zijn: ontwikkeling en versterking van vaardigheden, het vergroten van zelfredzaamheid en het participeren in de samenleving met ondersteuning van familie en vrienden.

Je bent verantwoordelijk voor de regie van het zorgproces. Samen met de cliënt formuleer je doelen, je stelt het persoonlijk plan op en zorgt voor uitvoering en evaluatie. Je onderhoudt en stimuleert contacten met familie en vrienden. Je coördineert de zorg rondom de cliënt, verleent in samenwerking met collega’s ondersteuning op een methodische wijze en bewaakt de kwaliteit. Je rapporteert en neemt actief deel aan interne besprekingen

Jouw profiel

 • Je kunt onze cliënten goed observeren en gedrag en uitingen interpreteren, ook bij spanningsopbouw en agressie;
 • Je bent bereid om volgens het rooster te werken in wisselende diensten en onregelmatige werktijden, ook in het weekend;
 • Je beschikt over een relevante opleiding op minimaal MBO niveau 4 en hebt bij voorkeur twee jaar aantoonbare werkervaring in de ondersteuning van mensen met een beperking;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je hebt een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen;
 • Je bent prima in staat te reflecteren op je eigen handelen en dat van collega’s en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback.

 

Ons aanbod

Je krijgt mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om je kennis en kwaliteiten breed in te zetten. Je werkt gemiddeld .... uur per week in een onregelmatig dienstpatroon binnen een zelfregulerend team met enthousiaste collega’s.


Je ontvangt een salaris van min. .... / max ...... (FWG 40), afhankelijk van je ervaring, bij een fulltime dienstverband conform de CAO gehandicaptenzorg. Daarnaast hebben we prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een meerkeuzesysteem met korting op collectieve ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.


Je krijgt een voortzetting van je arbeidsovereenkomst (intern) of een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (extern).  

Goed om te weten

Voor vragen neem je contact op met [naam], [functie] via [tel. Nr/e-mail].
Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Binnen de sollicitatieprocedure krijgen interne kandidaten voorrang.
Voor indiensttreding vragen wij een actuele verklaring omtrent gedrag (V.O.G.).

Direct solliciteren?

Stuur je brief met motivatie en CV uiterlijk ...... 2017 naar .......
De gesprekken vinden plaats [in week ...../op .....].

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

?

Aantal uren

?

Opleiding

?

Salarisindicatie

?

Contactpersoon

?