Werken bij De Passerel

De samenleving, dat zijn wij. We leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel iedere dag met passie, plezier en energie.

Niemand werkt toevallig bij De Passerel, dat is een bewuste keuze, dat zie en voel je meteen als je een van onze locaties bezoekt. We hebben een divers aanbod aan dienstverlening, dus veel mogelijkheden voor onze medewerkers, stagiaires en vrijwilligers om zich in te zetten en te ontwikkelen. De Passerel betekent niet voor niets ‘De Brug’. Samen staan we voor verbinding en goede zorg.

Wil jij ook actief meewerken als professional door passende ondersteuning te bieden? Wij hebben regelmatig leuke functies waar we geschikte medewerkers voor zoeken.

Klik hier voor de actuele vacatures.

Solliciteer door een brief en CV te sturen naar sollicitatie@de-passerel.nl of naar de contactpersoon die vermeld staat in de vacature. Je kunt ook gebruik maken van het sollicitatieformulier door de knop "direct reageren" in de vacature te gebruiken. 

Klik hier om de CAO Gehandicaptenzorg te bekijken.