Werken bij De Passerel

Beste werkgever 2021
Onze medewerkers zijn bevlogen in hun werk, voelen zich betrokken en zijn trots op De Passerel. Ze voelen zich gewaardeerd door leidinggevenden en bevelen De Passerel van harte aan als werkgever. Hoe we dat weten? We deden er dit voorjaar onderzoek naar. Bijna 63% van de medewerkers vulden de vragenlijsten in. En de mooie scores leverden ons de titel Beste Werkgever 2021 op! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Niemand werkt toevallig bij De Passerel, dat is een bewuste keuze, dat zie en voel je meteen als je een van onze locaties bezoekt. Bekijk het filmpje van Jasmijn, zij vertelt jou wat het werken bij De Passerel voor haar betekent.
 
Wil jij, net als Jasmijn, ook werken bij de beste werkgever? En je, binnen onze diversiteit aan dienstverlening, zowel persoonlijk als professioneel ontwikkelen? Klik dan hier voor de actuele vacatures. Vind een voor jou passende vacature en reageer vandaag nog! We kijken uit naar jouw sollicitatie.

Solliciteren doe je door een brief en CV te sturen naar sollicitatie@de-passerel.nl of naar de contactpersoon die vermeld staat in de vacature. Je kunt ook gebruik maken van het sollicitatieformulier door de knop "direct reageren" in de vacature te gebruiken. 

Klik hier om de CAO Gehandicaptenzorg te bekijken.

Graag tot ziens bij De Passerel!