De Boerderij

De Boerderij

Wij zijn een kleinschalig gemengd bedrijf in de mooie, landelijke omgeving van Oene. Een plek waar ons team van aanpakken weet. Een boer is immers nooit klaar.

We zijn een werk-leerbedrijf waar cliënten en stagiaires zich kunnen ontwikkelen binnen de veelzijdigheid in het werken op een boerderij. Iemand die graag buiten werkt en affiniteit heeft met dieren is op De Boerderij helemaal op zijn of haar plaats. We verzorgen de dieren, onderhouden de (moes)tuin, kloven hout en maken plantenbakken en meubels van steiger- en Douglas hout. Natuurlijk zijn er ook werkzaamheden van huishoudelijke aard, zoals schoonmaken, boodschappen doen en het verzorgen van de lunch. 

In 't Koffiehuys serveren wij wandelaars, bijvoorbeeld van het Klompenpad, een kopje koffie of thee met wat lekkers. Ook zorgen wij ervoor dat onze gasten die overnachten in een van de trekkershutten op ons erf een fijn verblijf hebben. Veelzijdigheid is troef: de capaciteiten van onze cliënten en stagiaries komen hier goed tot hun recht.

Graag benutten we de rust en ruimte rondom de boerderij. Sfeer, gezelligheid en professionalitieit staan bij ons centraal. Ons motto is: Zie, proef en beleef op De Boerderij!

Boerderij_folder_v9-LR-web_TJ

Meer informatie

Hogestraat 5
8167 PS Oene

Tel: 0578 64 10 11 / 06 24135378

deBoerderij@de-passerel.nl

Kom ook een keer 'dromen bij de boer', kijk op: http://dromenbijdeboer.nl/