Het Atelier

Doe mee en maak mooie beelden, schalen, kussens en dekens in Het Atelier, de plek in het centrum van Apeldoorn voor bijzondere en originele cadeaus. Wij maken eigenzinnige kunst van en voor iedereen. We gebruiken veel verschillende materialen zoals klei, wol en stof. We werken in opdracht van onze klanten, je kunt ook aan de slag met je eigen ontwerpen. Door creatief bezig te zijn en door samen te werken leer je steeds weer nieuwe dingen, over je eigen talenten en over het product dat je maakt.  

Volg ons ook via Facebook voor het laatste nieuws!

De Winkel

Wat jij maakt verkopen we in onze winkel: De Winkel. Lijkt het je leuk om klanten te helpen en denk je met ons mee over hoe wij de winkel in kunnen richten? Kom en ontdek wat je goed kunt en wat je nog kunt leren. Wie weet kun je dan later in een ander bedrijf werken, hier ondersteunen we je binnen De Passerel ook bij.

Webshop Blijgoed

Wij verkopen onze zelfgemaakte producten ook via de webshop Blijgoed. Onze cliënten beheren zelf de webshop. Wie een bestelling plaatst krijft een heus cadeua thuisbezorgd. De maker pakt de bestelling zelf in, schrijft er een kaartje bij en versiert de envelop. Op deze manier worden onze clienten enthousiaste ondernemers!

Bezoek onze kraam

Een aantal keren per jaar doen we mee met een markt. We staan op de Culturele Pleinmarkt bij Theater Orpheus, de Summer Fair aan de Asselsestraat en organiseren zelf elke laatste woensdag in november, samen met ontmoet&co en GGNet, een gezellige wintermarkt.

Neem alvast een kijkje in de winkel, bekijk hier onze kleurrijke website. Je bent natuurlijk welkom aan de Roggestraat 33 in Apeldoorn, bel of e-mail ons met je vragen via: 055-5261870 of hetatelier@de-passerel.nl

Je vindt ons tegenover de centrale brandweerkazerne, we zijn open op werkdagen van 9:00 uur tot 16:00 uur.

Bekijk ook onze online brochure:

Het Atelier