Propak

Bij Propak (eerder bekend als Beekman Werkgroep) ligt de nadruk op secuur vakmanschap. Wij zijn voor bedrijven een partner in het productieproces, waar ieder onderdeel telt. En dit geldt zeker voor onze cliënten. Zij verzorgen met veel enthousiasme in- en ompakwerk van diverse artikelen, zoals, borrelpakketten en elektraonderdelen. We verzorgen ook montagewerk, stickerwerk en het inpakken van mailings voor uw bedrijf. Wij zijn trots op de kwaliteit die we afleveren.

Het werk voor onze cliënten is erop gericht om dit zo zelfstandig mogelijk te doen. Het wordt dan ook afgestemd op ieders mogelijkheden. Zo blijft het, behalve uitdagend, ook voldoende overzichtelijk en gericht op ontwikkeling. Onze medewerkers zijn vakmensen die onze cliënten voortdurend begeleiden. Zij ondersteunen in het organiseren en uitvoeren van het werk. Met die ondersteuning komt ieder lid van ons team tot zijn en haar recht. Er is oog voor talenten en het eigen tempo. Tegelijkertijd werken we zo nauwkeurig mogelijk binnen de termijn die we met onze opdrachtgevers afspreken.

Het lijkt zo eenvoudig; dozen vouwen en vullen, schroeven op de juiste plek aandraaien, verschillende onderdelen aan elkaar verbinden. In de praktijk blijven het tijdrovende klussen die bedrijven graag aan ons uitbesteden. Heeft u zo'n klus? Bel ons via: 055 576 29 53 of 06 301 78 925 of stuur een e-mail naar propak@de-passerel.nl

Van harte welkom voor een kop koffie op ons nieuwe adres: Oude Apeldoornseweg 57, 7333 NR in Apeldoorn. 

Propak mensen