Victoria Boys

Vind jij het belangrijk om binnen een team iets voor anderen te betekenen? En houd je van afwisseling? Dan ben je bij Victoria Boys op de goede plek!

De Apeldoornse voetbalclub Victoria Boys bestaat al sinds 1945 en ligt in een prachtige bosrijke omgeving. Hier is iedere dag heel veel te doen! Binnen ons team werk je zoveel mogelijk zelfstandig. Samen met je collega’s, sporters en vrijwilligers heb je een van de taken die bij een voetbalvereniging thuishoren.

Wat je zoal doet?

Je werkt veel buiten, op en rondom het terrein. Je werkt mee aan het onderhoud, bijvoorbeeld met een tractor, bosmaaier of bladblazer. Je klooft ruwhout en maakt aanmaakhout van pallets. In onze eigen werkplaats bewerk je steigerhout en maakt, bijvoorbeeld, tuinbanken en egelhuisjes. Binnen houd je de kleedkamers en de kantine schoon, je houdt de voorraad bij en verzorgt de was. Op het terrein verwelkomen we ook wandelaars en werken we samen met scoutinggroepen. Heel veel afwisseling dus!

Stageperiode

Natuurlijk hoef je niet alles meteen te kunnen, je begint met een stageperiode. Daarna bekijken we samen welke taken het beste bij jou passen en welke taken je wat later in de tijd zou kunnen uitvoeren.

Je bent van harte welkom aan de Berghuizerweg 153 in Apeldoorn, we zijn aanwezig op werkdagen van 9:00 uur tot 16:00 uur.  Bel of e-mail ons via 055-355 12 54 of victoriaboys@de-passerel.nl.

Bekijk ook onze online brochure:

Victoria Boys