Werkgroep Twerk

Bekijk de bedrijfsfilm van deze bijzondere werkgroep die inpak- en montagewerk verzorgt voor veel bedrijven in de regio.

Wat zie je het eerste als je iets koopt? Inderdaad, de verpakking! Daarom is het ook zo belangrijk dat iedere verpakking klopt. Met de juiste stickers op de juiste plek. Bij Werkgroep Twerk werken we aan kwalitatief goed inpak- en montagewerk. We vouwen dozen, pakken veel verschillende producten in en verzorgen montagewerk, bijvoorbeeld voor keerschijven van roldeuren. Wij doen het zoals u het wilt ....en zelfs beter!

Op papier lijken het eenvoudige werkzaamheden, toch blijken het in de praktijk tijdrovende klussen. Dozen vouwen, de inhoud afwegen, de dozen vullen, weer dichtplakken en klaarmaken voor verzending. Montagewerk; verschillende onderdelen bij elkaar zoeken, de schroeven op de juiste plekken aandraaien en het geheel gebruiksklaar maken. Dit alles binnen de met de klant afgesproken termijn. Door onze jarenlange ervaring en diversiteit aan opdrachtgevers hebben wij er ons vak van mogen maken.

Onze opdrachtgevers zijn bedrijven als Bega (specialistisch gereedschap), Van Zelst (metaalwaren), Manuel (drukkerij) en Van den Hul (o.a. audiokabels).

Voor onze cliënten is het iedere keer weer een uitdaging om de klussen goed uit te voeren. Het vraagt veel van hun motoriek, die wordt door de afwisseling en door steeds weer iets nieuws te leren ontwikkeld. Het samenwerken in het team stimuleert, we helpen elkaar en hebben allemaal hetzelfde doel: vakwerk afleveren.

Benieuwd om ons aan het werk te zien? Je bent van harte welkom op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur, de koffie staat klaar!

Ons adres: Radeweg 10C, 8171 MD in Vaassen. Ons telefoonnummer: 0578- 572567.

 

Flyer_inpakken_is_vakwerk_Twerk_en_Beekman