Werkgroep Twerk

Wat zie je het eerste als je iets koopt? Inderdaad, de verpakking! Daarom is het ook zo belangrijk dat iedere verpakking klopt. Met de juiste stickers op de juiste plek. Bij Werkgroep Twerk werken we aan kwalitatief goed inpak-, montage- en assembleerwerk. We vouwen dozen, pakken veel verschillende producten in, we assembeleren click-fitbeugels voor zonnepanelen en verzorgen montagewerk, bijvoorbeeld voor keerschijven van roldeuren. Dit doen wij met veel enthousiasme voor veel bedrijven in de regio.

Wij doen het zoals u het wilt ....en zelfs beter!

Bekijk hier ook onze bedrijfsfilm: 

Onze opdrachtgevers zijn bedrijven als Bega (specialistisch gereedschap), Van Zelst (metaalwaren), Manuel (drukkerij) en Van den Hul (o.a. audiokabels).

Voor onze cliënten is het iedere keer weer een uitdaging om de klussen goed uit te voeren. Het vraagt veel van hun motoriek, die wordt door de afwisseling en door steeds weer iets nieuws te leren ontwikkeld. Het samenwerken in het team stimuleert, we helpen elkaar en hebben allemaal hetzelfde doel: vakwerk afleveren.

Benieuwd om ons aan het werk te zien? Je bent van harte welkom op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur, de koffie staat klaar!

Ons adres: Radeweg 10C, 8171 MD in Vaassen. Ons telefoonnummer: 0578- 572567.

 

Flyer_inpakken_is_vakwerk_Twerk_en_Beekman