Woonvorm De Barnte

De Barnte

Dus jij wilt graag zelf bepalen hoe je je eigen leven inricht? Je eigen keuzes maken met een beetje hulp? Dan is Woonvorm De Barnte in Twello vast een geschikte plek voor jou. Hier wonen (jong) volwassenen met een licht verstandelijke beperking die goed voor zichzelf zorgen. Wij zorgen voor dat beetje hulp. Samen doen we ontdekkingen in jouw eigenheid, mogelijkheden en wensen. We verkennen en doorlopen de leerprocessen die daarbij horen.

24 uur per dag bereikbaar
De woonvorm ligt aan de rand van het centrum van Twello met verschillende voorzieningen op loopafstand. Het bestaat uit vier eengezinswoningen voor in totaal acht bewoners. Je hebt een eigen zitkamer, slaapkamer en douche. Elke woning heeft een gezamenlijke keuken en tuin. De woonvorm ligt op loopafstand van een van onze andere woonvormen in Twello; woonvorm Perronpad. Onze medewerkers werken nauw samen en maken gebruik van het gemeenschappelijke kantoor aan de Torenbosch. Zij zorgen er samen voor dat er 24 uur per dag een begeleider aanwezig of telefonisch bereikbaar is.

Wat kan en wil je zelf?
Je hebt structuur in je dagen. Je gaat naar je werk, dit kan bij een bedrijf zijn, bij een van onze locaties voor arbeidsmatige dagbesteding of een sociale werkvoorziening. Je onderhoudt zelf je sociale contacten, daarnaast zoeken we samen passende uitdagingen op. We zijn er om je te motiveren en te ondersteunen. We helpen jou om je persoonlijke- en sociale grenzen te bespreken en te bewaken. Natuurlijk heb jij de regie over jouw eigen leven. Wij staan naast je, kijken mee en luisteren oplettend naar wat van belang is. Wij sturen en geven ideeën in wat je zou kunnen behouden of veranderen.

Kom je in aanmerking?
Als bewoner van deze woonvorm heb je een passende CIZ-indicatie of een WMO-indicatie ‘beschermd wonen’.

Vragen of aanmelden?
Wil je meer weten of wil je je aanmelden? Dit kan bij onze consulenten van Informatie & Advies.