Woonvorm De Horsten

De HorstenDe Horsten in Epe is een woonvorm voor volwassenen met een beperking. De woonvorm is gelegen nabij het centrum aan de Vlijtweg in Epe boven dagbestedingscentrum De Vlijt. De woonvorm kent een voor- en een achterhuis. Het achterhuis heeft 4 appartementen met een eigen douche en toilet en een gezamenlijke huiskamer met een open gemeenschappelijke keuken. Het voorhuis heeft 4 slaap-, woonkamers met twee gezamenlijke douche ruimtes met toilet. Daarnaast is er een gezamenlijke huiskamer met open gemeenschappelijke keuken.

Begeleiding
De begeleiding is zowel individueel als groepsgericht, waarbij de mogelijkheden van iedere cliënt centraal staan. Samen creëren we een sfeer van veiligheid, gezelligheid en wederzijds respect. Op de Horsten werken wij middels de methode WKS. Doordeweeks is er begeleiding aanwezig wanneer cliënten thuis zijn. In de weekenden is er overdag ook iemand aanwezig. ’s Nachts is er een slaapdienst aanwezig.

Dagbesteding en vrije tijd
De cliënten bij de Horsten hebben dagbesteding die past bij het individu. Cliënten worden gestimuleerd gebruik te maken van het reguliere aanbod van activiteiten. In het achterhuis wordt er gekookt door de begeleiders, cliënten worden waar mogelijk betrokken bij het bereiden van het eten. In het voorhuis koken de clienten zelfstandig daar waar nodig is er ondersteuning van begeleiding mogelijk.

Wie komen in aanmerking?
Cliënten van de Horsten hebben een CIZ-indicatie nodig.

Aanmelden?
Wil je meer weten of wil je je aanmelden? Dit kan bij onze consulenten van Informatie & Advies.