Woonvorm Keizershof

Puur en lokaal wonen en ontmoeten
Wonen in een vertrouwde omgeving. Een plek om verbonden mee te blijven, in de buurt van je familie en vrienden. Om onderdeel te zijn van een gemeenschap die je kent en waar je aan gewend bent. Een plek om op eigen benen te staan en om nieuwe dingen te leren. Om in je eigen appartement, binnen jouw mogelijkheden, zelfstandig te wonen.

Puur en lokaal
Keizershof biedt je een bijzondere woonvorm. Hier wonen, naast andere cliënten van De Passerel, ook ouderen. Wat jullie delen is de binding met de plek en de omgeving. Met verschillende mensen in een gebouw wonen, betekent verschillende normen en waarden. Dit respecteren we van elkaar. Ons team van begeleiders biedt 24 uur per dag ondersteuning. Naast het zelfstandig wonen is er veel ruimte om elkaar binnen het gebouw te ontmoeten. En wat is er nou fijner dan samen eten? Om onder het genot van het ontbijt, de lunch of het avondeten in de gezamenlijke ruimte de ervaringen van de dag en nieuwtjes uit te wisselen. De smakelijke maaltijden worden met lokale producten bereid, op weekdagen door onze kookdame. Het uitgangspunt: puurheid. De puurheid van de lokale producten past bij de puurheid van onze bewoners. In de ruime centrale keuken kun jij onze kookdame helpen. En als je eens behoefte hebt aan rust, dan ga je lekker in je eigen appartement eten.

Samen boodschappen doen
Je staat op eigen benen en hebt je eigen appartement met een woonkamer, slaapkamer, keukenblok en badkamer. Dit houd je zoveel mogelijk zelf opgeruimd en schoon. Als je dit een keer niet lukt, dan helpen we jou daarbij. Bij op eigen benen staan hoort ook structuur in de dag, naar dagbesteding of naar je werk gaan. Je kunt andere bewoners ondersteunen, samen een wandeling maken of een boodschap doen in het dorp. In Keizershof sluiten we aan bij de activiteiten in Oene. Wat dacht je van de Kerstmarkt, het Oener Koefeest, het Oranjefeest, Op pad in Oene en de vieringen van 4 en 5 mei? Gezellig toch?! Bij Het Kulthurhus kun je boeken lenen en het biedt allerlei leuke activiteiten. En denk vooral met ons mee over leuke activiteiten die we zelf kunnen organiseren. Wees welkom!

Wie komen in aanmerking?
Bewoners van Keizershof hebben een passende indicatie nodig voor ‘wonen met ondersteuning’.

Vragen of aanmelden?
Wil je meer weten of wil je je aanmelden? Dit kan bij onze consulenten van Informatie & Advies.