Woonvorm Perronpad

Het Perronpad

Waar kies jij voor?
Heb jij duidelijke plannen voor jouw leven en ben je jouw eigenheid nog verder aan het ontdekken? Kun je veel zelf en heb je soms hulp nodig? Dan is Woonvorm Het Perronpad in Twello vast een geschikte plek voor jou. Hier wonen (jong) volwassenen met een licht verstandelijke beperking die prima voor zichzelf kunnen zorgen. Wij bieden je ondersteuning waar dat nodig is. Samen bekijken we jouw mogelijkheden en de richting die jij je leven wilt geven. We luisteren naar je en denken met je mee, jij maakt jouw eigen keuzes.

24 uur per dag bereikbaar
De woonvorm ligt in een moderne wijk achter het station van Twello, vlakbij het centrum, en biedt acht bewoners een fijne woonplek. Het omvat een zogenaamde XXL-woning met een grote woonkeuken en woonkamer. Op de eerste en tweede verdieping zijn de zit-/slaapkamers en een gezamenlijke badkamer. Naast de XXL-woning zijn er vier appartementen. Als je hier woont heb je jouw eigen woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer. De woonvorm ligt op loopafstand van een van onze andere woonvormen in Twello; woonvorm De Barnte. Onze medewerkers werken nauw samen en maken gebruik van het gemeenschappelijke kantoor aan de Torenbosch. Zij zorgen er samen voor dat er 24 uur per dag een begeleider aanwezig of telefonisch bereikbaar is.

Samen jouw grenzen bewaken
Je hebt regelmaat in jouw leven. Je gaat naar je werk, dit kan bij een bedrijf zijn, bij een van onze locaties voor arbeidsmatige dagbesteding of een sociale werkvoorziening. Je hebt contacten met je familie en vrienden, ruimte voor sport en hobby’s. We zijn er om samen jouw grenzen te bespreken en te bewaken. Dat als het wat te druk wordt, je op tijd rust neemt. En als het tijd is voor verandering in je leven, we dat met jou bespreken. De regie ligt bij jou, wij staan naast je en sturen bij waar en wanneer het nodig is.

Kom je in aanmerking?
Als bewoner van deze woonvorm heb je een passende CIZ-indicatie of een WMO-indicatie ‘beschermd wonen’.

Vragen of aanmelden?
Wil je meer weten of wil je je aanmelden? Dit kan bij onze consulenten van Informatie & Advies.