Woonvorm van Limburg Stirum

Woonvoorziening TwelloHet gebouw bestaat uit twee aaneengeschakelde woningen voor 16 cliënten, midden in een woonwijk in Twello. Een ruim speelveld ligt voor de deur en de loopafstand tot het dorpscentrum is slechts 10 minuten. De cliënten op de woonvoorziening hebben een beperking. De cliënten zijn beperkt zelfstandig. Zij zijn gebaat bij een duidelijke dagstructuur in een beschermende woonomgeving met voortdurende begeleiding.

Een veilige thuisbasis
De begeleiding is zowel individueel als groepsgericht. Iedere cliënt heeft een aantal ondersteuningsvragen die vastgelegd zijn in een persoonlijk plan. We ondersteunen de cliënt bij zijn ontwikkeling en het versterken van vaardigheden. Daarnaast zorgen we voor een veilige thuisbasis. Begeleiding is continu aanwezig.

Werk en vrije tijd
Alle cliënten gaan overdag naar een dagvoorziening of sociale werkvoorziening. In hun vrije tijd bezoeken cliënten zelfstandig of onder begeleiding zowel reguliere, als speciaal op de doelgroep afgestemde clubs of organisaties. Daarnaast worden er vanuit de voorziening ook activiteiten of uitstapjes georganiseerd. Doordeweeks kookt een vaste medewerker op de woonvoorziening. De cliënten helpen bij het samenstellen van het menu. In het weekend koken we samen met de cliënten.

Wie komen in aanmerking?
Cliënten van de woonvoorziening Twello hebben een passende CIZ-indicatie nodig.

Aanmelden?
Aanmelden kan bij Informatie & Advies aan de Nijbroekseweg 141 in Apeldoorn of bel (055) 368 38 38.