Woonvorm Bloemenhof

Voor een groep van cliënten van 20 tot 65 jaar is woonlocatie Bloemenhof een veilige haven. Het pand valt binnen het project De Groene Hoven in de wijk Kerschoten en is van alle moderne gemakken voorzien. Het hechte team van enthousiaste medewerkers biedt op Bloemenhof begeleiding in een vertrouwde sfeer.

Rust en interactie
Iedere bewoner heeft een appartement met badkamer en kan dit naar eigen smaak inrichten. Er is een gemeenschappelijke ruimte om samen koffie te drinken en te eten. Van maandag tot en met vrijdag is er een kookdame om de warme maaltijd te bereiden, veelal met hulp van bewoners. In de groep heeft iedereen zijn of haar dagelijkse corveetaak. Familie is van harte welkom om hun zoon of dochter, broer of zus te bezoeken. Dit kan zowel in het eigen appartement als in de gezamenlijke huiskamer.

Samenwerking
De cliënten hebben een zinvolle invulling van hun dag, bijvoorbeeld door naar dagbesteding te gaan of een opleiding te volgen. Onze begeleiders houden nauw contact over de cliënten, zowel met familie als met collega’s op de andere voorzieningen. Door samen te werken met onze ‘buren’, de collega’s van de Marconistraat, is er 24 uur per dag iemand aanwezig. Er zijn zowel mogelijkheden voor rust als interactie. Cliënten kunnen zich terugtrekken in hun eigen appartement en deelnemen aan de creatieve activiteiten die we wekelijks organiseren.

Wie komen in aanmerking?
Bewoners van de Bloemenhof hebben een passende CIZ-indicatie nodig.

Aanmelden?
Aanmelden kan bij Informatie & Advies.