Vrijwilliger kledingbank mode&co - Stagiaires en vrijwilligers

Functie Vrijwilliger kledingbank mode&co
Referentie nummer Vrijwilliger
Functieniveau Vrijwilliger
Aantal uur ongeveer 8 uur per week
Locatie mode&co Apeldoorn
Functie eisen

VACATURE VRIJWILLIGERS M/V - KLEDINGBANK MODE&CO

Vrijwilligerswerk doen bij De Passerel betekent werken met ‘passie, plezier en energie’. Werken als vrijwilliger bij onze organisatie is echt mensenwerk waarbij onze cliënt centraal staat.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de kledingbank bij locatie mode&co in Apeldoorn.

Bij mode&co werken mensen met een verstandelijke beperking, psychische problematiek of die om andere redenen op dit moment niet mee kunnen komen in het reguliere arbeidsproces. Bij mode&co kunnen zij arbeidsvaardigheden opdoen in onze kledingbank of ons naaiatelier en wanneer mogelijk doorgroeien naar een reguliere (betaalde of vrijwillige) baan.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om
Te werken met mensen, sociaal zijn en in staat zijn om verschillende activiteiten met onze cliënten te ondernemen. Goed kunnen luisteren en het tempo aan kunnen passen als dat gevraagd wordt.

Wij zoeken vrijwilligers die

  • mee willen werken bij de kledingbank, met verschillende activiteiten zoals balie-werkzaamheden, het sorteren van kleding, administratieve taken en het netjes houden van de winkel;
  • affiniteit hebben met de doelgroep;
  • affiniteit hebben met kleding;
  • ongeveer 8 uur per week beschikbaar zijn;
  • bereid zijn om af en toe een huishoudelijke taak te doen.

 

Wij bieden

  • een gezellige omgeving;
  • een groep enthousiaste cliënten en collega’s;
  • de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

 

Goed om te weten
Bij aanvang van het vrijwilligerswerk wordt een actuele verklaring omtrent gedrag (V.O.G.) gevraagd. Meer informatie kun je inwinnen bij Jetta Temmink (bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag) op nummer 055-3683308.

Beste Werkgevers 2021

 

 

 

 

Niemand werkt toevallig bij De Passerel, dat is een bewuste keuze, dat zie en voel je meteen als je een van onze locaties bezoekt. Bekijk  het filmpje van Jasmijn, zij vertelt jou wat het werken bij De Passerel voor haar betekent.

 

Reageren
Vind je het leuk om samen met cliënten iets betekenisvols op te bouwen? Stuur dan je gegevens naar Jetta.Temmink@de-passerel.nl  

Direct reageren « terug