Vrijwilliger chauffeur Ventwagen - Stagiaires en vrijwilligers

Functie Vrijwilliger chauffeur Ventwagen
Referentie nummer
Functieniveau Vrijwilliger
Aantal uur In overleg
Locatie Epe
Functie eisen

Ga jij aan de slag als chauffeur op de Ventwagen?

Vrijwilligerswerk doen bij De Passerel betekent werken met ‘passie, plezier en energie’. Werken als vrijwilliger
bij onze 
organisatie is echt mensenwerk waarbij onze cliënt centraal staat.

 

De Buurtwinkel in Epe
De Buurtwinkel staat midden in een woonwijk. Dagelijks kunnen hier klanten terecht voor verse producten. In De Buurtwinkel is een eigen bakkerij aanwezig. Brood en gebak worden hierdoor dagelijks vers bereid.
Binnen De Buurtwinkel werken cliënten met een verstandelijke beperking waar zij het vak leren tot bakker, kassa-, winkel-, groente-, broodhoekmedewerker of koerier. De bedrijfsvoering van de winkel en de bakkerij wordt volledig gerund door de cliënten zelf.

De Ventwagen
De Buurtwinkel rijdt met een Ventwagen door de vier dorpen van de gemeente Epe. Vanuit die Ventwagen worden producten verkocht die puur en lokaal zijn geproduceerd. Denk hierbij aan aardbeien, kaas en zuivel maar ook brood en banket uit eigen bakkerij.

De werkzaamheden beginnen met het ophalen van de Ventwagen, deze inpakken en op weg naar de eerste standplaats. Hier bouw je de Ventwagen op en ondersteun je de cliënten bij de verkoop. Op een dagdeel bezoek je twee standplaatsen.

Wij zijn op zoek naar iemand die een bijdrage wil leveren aan ontmoeting en ontwikkeling. Samen een puur en lokaal product verkopen en een bijdrage leveren aan dit prachtige project.

Ben jij in bezit van rijbewijs B en lijkt het jou leuk om samen met cliënten van De Passerel met de Ventwagen op pad te gaan? Dan zijn ze op zoek naar jou! 

Meer informatie
Voor vragen kun je contact opnemen met Wilco Wagenvoort van De Passerel, door te bellen met de Buurtwinkel via 0578 - 627 233.

 

 

        

Direct reageren « terug