Foto's activiteit

GasGeem tocht

Op zaterdag 31 mei hebben wij onze derde “GasGeem” tocht gereden, een motorrit voor onze cliënten met een beperking. Eet Tapperij Bijsterbosch in Welsum was het verzamelpunt. Na het nuttigen van een consumptie en nadat we iedereen hadden voorzien van een mooi T-shirt en motorkleding zijn we met 25 cliënten en iets meer motorrijders vertrokken. De route ging dit jaar over de Veluwe en onderweg waren twee koffiestops ingepland, bij Hotel de Zwarte Boer in Ermelo en restaurant De Zevensprong in Hoenderloo.

Het weer had op deze dag iets beter mogen zijn, na de eerste koffiestop (met heerlijke appeltaart) vielen er in de loop van de middag enkele regendruppels en wat later begon het te regenen. Maar dat mocht de pret niet drukken, iedereen was enthousiast, zowel onze cliënten als de motorrijders zelf. De dag werd afgesloten met een barbecue, iedereen kon terugkijken op een zeer geslaagde dag die gelukkig zonder problemen is verlopen.

 

Terug

Doe een aanvraag!

klik hier om het aanvraagformulier te downloaden

Lees verder

Sponsors

Wat kunt u doen?

Voor het vervullen van alle wensen is natuurlijk geld nodig. De bankrekening van de stichting moet gevuld blijven met vaste donaties en eenmalige giften van betrokken particulieren en ondernemers.

U draagt toch ook bij om deze bijzondere wensen te vervullen?

Stort uw bijdrage op rekening:
NL 02 RABO 013.65.51.866
ten name van Stichting Doe Wat
Onze hartelijke dank voor uw steun!